HERA - Mä vain tahdon pitää hauskaa

--------------------------
Dark Iris
--------------------------
Nita
--------------------------
Hemgårds Irrbloss
--------------------------
Gnom
--------------------------
Anachak
--------------------------
Hera
--------------------------
Gawain's Cadell
--------------------------

Muistan kun ilman huolia hauskaa me pidettiin

Perustiedot

Nimi: Hera
Kutsumanimi: Hera
Sukupuoli: tamma
Rotu: risteytys (50 % walesinponi, 25% ahaltek, 25 % ariegenponi)
Säkäkorkeus: 119 cm
Lauma: vuoristoponi
Asema laumassa: laumalainen
Väri & merkit: vaaleanrautias, herasilmät, pyrstötähti, kuonopilkku, sukat, puolisukat
Ikä: 4 vuotta
Pelityspaikka: Caralia
Pelaaja: kujakettu
Ensiesiintyminen: 17.7.2012

Nyt solmiot kauloissansa kaverit kulkee vaan
Ne kai kasvoi aikuisiksi, ei ne mua enää moikkaakaan

Ulkoinen olemus

Hera muistuttaa ulkonäöllisesti paljon vanhempiaan joskin tämä ei ole rakenteeltaan aivan yhtä hontelo. Kevytrakenteinen tamma silti poniksi on, virtaahan tämän suonissa muunmuassa ahaltekin verta.
Pään profiili on suora, pää itsessään on lyhyehkö ja ponimainen. Tamman korvat ovat pienet ja pörröiset, ja hänen kirkkaansiniset silmänsä ovat suuret ja ilmeikkäät tummien silmänympärysten kera. Otsaa koristaa suurikokoinen salmiakinmuotoinen pyrstötähti ja tamman silkkisessä ponin turvassa on vaaleanpunertava kuonopilkku. Itse turpa on väritykseltään harmaa. Kaula on normaali ja vankka, selkä on normaalimittainen ja jalat hoikat. Etujaloissa tammalla ovat korkeat sukat jotka yltävät polviin asti, takajaloissa taas puolisukat. Kaikki kaviot ovat väriltään vaaleat. Lihaksia nuorikolla on hieman, mutta yleisilme on silti poniksi aika solakka ja aavistuksen resuisen kuriton. Jouhet ovat vanhemmilta perittyinä varsin karkeaa ja huonosti kasvavaa laatua. Tytön lyhyt harjas kasvaakin pystyssä kuten emällään. Otsaharja yltää mitenkuten silmien peitoksi, sojottaen vähän joka suuntaan. Häntä yltää kintereiden yli , suurinpiirtein säären puoliväliin.


Musta ei kai ikinä taida aikuiseksi olla
Enkä sitä halua
Mä vain tahdon pitää hauskaa

Sukupuu

Emä: Shining (pelaaja Sussu, elää nykyään saarella npc-hahmona)
Isä: Leímaj Jeek Skrák (pelaaja kujakettu, elää nykyään saarella npc-hahmona)
Veli: Luka

Luonne

Tällä nuorikolla on räiskyvä persoona jota ei niin helposti pidetäkään aisoissa. Hera haluaa olla paikalla kaikkialla missä vain suinkin tapahtuu ja on luonteeltaan kyltymättömän tiedonjanoinen ja utelias. Hän on kiinnostunut kaikesta mahdollisesta ympärillään mutta se miten kauan kiinnostus kestää onkin sitten asia erikseen. Toisinaan se voi olla pitkäänkin mutta toisinaan vain ohikiitävän hetken. Vaikka ulkonäöllisesti Herassa onkin paljon äitiään, luonteensa puolesta hän on varsin toisenlainen, enemmän isänsä kaltainen. Tamma on ulospäinsuuntautunut, rento ja puhelias, joskin myös nuoren iän tuoman kapinahengen myötä joskus rasittavankin lapsellinen ja vastahankainen.
Tyttö käy hanakasti väittämään vastaan jos jokin ei häntä miellytä, ja sanottavaa löytyy kyllä varmasti joka tilanteeseen. Päättäväisyyttä tältä nuorikolta nimittäin ei puutu.

Tyhmänrohkeus yhdessä tamman nuoruuden kapinoimisen kanssa voi toisinaan olla hieman ongelmallinen tekijä. Vaikka Hera nimittäin onkin aivan älykäs nuori tamma, hän ei aina ajattele loppuun asti tekojensa mahdollisia seuraamuksia tai ei vain halua ajatella niitä. Hän haluaa seikkailla, elää hetkessä ja kokea kaiken, niin hyvät kuin huonotkin asiat. Ja mikään ei tunnu sammuttavan tammasta sitä elämänjanoa. Tamman rinnassa palaa kyltymätön liekki joka janoaa kokemuksia.
Se että Hera on varsin villi tapaus ei kuitenkaan tarkoita etteikö tämä tarvittaessa osaisi käyttäytyä tai olisi mitenkään luontojaan ilkeä. Tamma on vain rajojaan kokeileva nuori joka yhtä kaikki rakastaa perhettään vaikka saattaakin vaikuttaa toisinaan tylyltä niin perheelleen kuin muillekin.


Mä en kai ikinä taida aikuiseksi kasvaa
Enkä sitä halua

Menneisyys

Oli kerran vuoristoponien johtaja, nuori, ruokkoamattoman näköinen, kovia kokenut ori joka kantoi nimeä Leímaj Jeek Skrák. Niin, se oli hullunkurinen nimi jonka ori aina ohitti lapojen kohautuksella ja kehotuksella kutsua häntä ennemmin Lejkaksi. Tai miksi nyt ikinä mielikään, ori ei ollut asiasta kovin nuuka.
Ruunikko sai vuoristoponien johtajan pestinsä sattuman kautta ollessaan vielä varsin uusi saarelainen kun ylänköläisten silloinen johtajatar Merel nimitti hänet virkaan Rhowaran hajoamisen jälkeen. Ori otti viran vastaan ja kantoi sen jälkeen vastuunsa vuosikaudet mallikelpoisesti, tutustuen muihin johtajiin, pitäen laumakokouksia ja tavaten laumalaisensa. Oppien kaiken Caraliasta ja löytäen sieltä kotinsa.

Aikojen saatossa Lejka kohtasi aran, heikon ja pelokkaan tamman joka oli nimeltään Shining. Hän hyväksyi tamman laumaansa, yrittäen myös valaa tähän pelokkaaseen tammaan uskoa ja rohkeutta. Tamman kohtaaminen jäi Lejkan mieleen, eikä se suinkaan jäänyt ainoaksi.
Ajan kuluessa Lejka ja Shining ystävystyivät ja ennen pitkään tunteet syvenivät rakkaudeksi. Koettiin hyviä ja huonoja aikoja mutta rakkaus pysyi. Ja lopulta Lejka pyysi Shiningia vierelleen vuoristoponien johtajattareksi.

Johtajapariskunta perusti lopulta perheen. Shining synnytti esikoisensa, vaaleanrautiaan tammavarsan joka sai nimekseen Hera. Ja kun johtajapariskunta vetäytyi johtotehtävistä perhe-elämään keskittyäkseen, hankkivat he Heran hieman kasvettua vielä toisenkin lapsen, ruunikon orivarsan joka nimettiin Lukaksi. Perhe oli kokonainen ja onnellinen.
Hera oli kuitenkin sen verran veljeään vanhempi ettei osallistunut tämän elämään niin kovinkaan paljon. Nuori tamma lähti veljensä ollessa edelleen vanhempiensa huomassa etsimään omaa elämäänsä.

Mä vaan kuljen pilke silmäkulmassa

Galleria


Fan art

Jos tekemäsi fan art puuttuu tästä, olethan ystävällinen ja ilmoitat minulle.

Pelatut pelit

Vanhin peli alimpana.
Kun yhteinen maailma on pelkkää mielikuvitusta
Aaveet katsoo meidän perään jalkakäytäviltä
Mä en kai ikinä taida aikuseksi kasvaa, enkä sitä halua
Nyt uudet tuulet puhuu
Jokaisesta joku välittää
Auraan pelkos tantereet

--------------------------

Lyriikat sivulla: Klamydia - Pilke silmäkulmassa
ulkoasu © Pilvimarja 2008 / muikkunen
Photo © http://www.lasikuu.net/vapaasti/